Позитивна страна (2012) Приказ. - Кино и психологија

Књига приручника Силвер Линингс, Тхе Бригхт Сиде (2012). Добра страна је прича о Пат (Браделеи Цоопер) која пати од биполарног поремећаја. #Психологија